Om Carina Bardun

Jag tycker om att designa och gläds varje gång som någon väljer att bära något som jag har designat. Det är med en förhoppning om att du ska trivas och känna dig fin i dina träskor eller vad du än köper. En nöjd och glad kund är det bästa betyget.

Träskorna eller skorna, som jag gärna kallar dem, är hantverksmässigt tillverkade i Sverige. Jag håller själv på att lära mig hantverket för att kunna utveckla designen och modellerna. Det är jätteroligt och spännande. Det är viktigt att hantverket och tillverkningen får fortsätta finnas kvar här. Då kan du som kund också få något som är närproducerat.

Väskor, sjalar och smycken är tillverkade på Bali i s k workshops (små verkstäder).

Jag tillverkar även smycken själv och återvinner material från "gamla" modeller. D v s att jag tar isär halsband och gör helt enkelt nya.

Du kan därför känna dig ganska unik med det du köper. Sannolikheten att du stöter på t ex samma väska på festen är liten.

Efter att sedan mitten av 80-talet ha designat skor, väskor, smycken under olika varumärken som sålts till butiker runt om i Sverige och Norge, så tog jag steget att starta denna Web-butik år 2010.

Jag hoppas du ska hitta något fint till dig eller till någon att ge bort i present.

Välkommen !

Carina Bardun

 

Träskor, trätofflor, clogs, skor, festväskor, sjalar, smycken.